Minđuše

CEF00501-RUB

         

Kategorija : Minđuše


br.CEF00501
Šifra: CEF00501-RUB
Kataloški broj: CEF00501
Vrsta kamena:Rubin + Prirodni dijamant
Brušenje dijamanta:Round Brilliant
Boja dijamanta:F
Čistoća dijamanta:VS1
Karataža dijamanta:0.28 ct total
Kvalitet reza:excellent-odličan
Karataža rubina:0.65 ct total
Materijal:Bijelo zlato
Finoća zlata:585/1000
Gramaža:2.03
Sertifikati o autentičnosti:International Gemmological Society - London
Ukupna karataža dijamanta:0.28
Nakit:Minđuše

Komentari

Postavite komentar


Ako ne znate veličinu prstena kako biste bili sigurni oko narudžbe pročitajte tekst.

Prilikom izbora prstena na našem SHOP-u, potrebno je da obratite pažnju na ponuđenu veličinu prstena, na prstenima može da se izvrši korekcija veličine.

Postoje dva načina provjere veličine prstena, pomoću prečnika prstena koji već imate na našoj tabeli:

 

Ako karakteristike nakita nisu iste kao sto ste dobili potvrdu pri kupovini i ako nisu iste kao sto pise na " Sertifikat o autenticnosti " na kojem pišu iste karakteristike kao na potvrdi koju dobijete automatski pri kupovini.

U slucaju korigovanja velicine ogradjujemo se samo za tezinu nakita koja moze biti drugacija na "Sertifikatu o autenticnosti" i potvrdi koju dobijete automatski pri kupovini jer ako moramo smanjivati prsten na vasoj velicini ili povecati za vasu velicinu sigurno nece biti upisana ista tezina na " Sertifikatu o autenticnosti " kao na potvrdi koju ste dobili pri kupovini.

Povraćaj novca se može tražiti i u slučaju da zlatarama u vašem gradu imate mogućnosti kupiti isti model sertifikovanog nakita sa istim karakteristikama za nižu cijenu.

Ponosni smo posebno što vam nudimo proizvode i  do 40 % nižim cijenama nego što možete kupiti u zlatarama u vašem gradu.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.Copyright © Unity Jewels World 2020; Developed by Data Design