Sertifikat

Unity Jewels World  svaki komad nakita koji ima u ponudi pokriva sa sertifikatom o autentičnosti IGS London .

IGS London je nastao kao dio internacionalne mreže Gemološkog Instituta Amerike ( GIA ). Od 2004. godine IGS izdaju svoje sertifikate ( najdetaljniji sertifikati za nakit sa dragim i poludragim kamenjem u svijetu ), ali i dalje drže kriterijum ocjenjivanja usvojen od Gemološkog Instituta Amerike (GIA).

Novitet kod sertifikacije nakita i nove standarde su upravo oni postavili jer svaki njihov sertifikat osim svih karakteristika nakita koje su već upisane u našim sertifikatima ima fotografiju nakita i jedinstveni Report broj , preko tog broja na njihovom sajtu se može provjeriti autentičnost sertifikata u njihovoj bazi . 

Sami sertifikati su i potvrda da su svi dijamanti upotrijebljeni za proizvodnju našeg nakita kupljeni iz legalnih izvora koji nemaju veze sa konfliktnim zonama "conflict free diamonds" , što je apsolutno u skladu sa propisima odluke Ujedinjenih Nacija!
 
Našom posvećenosću i maksimalnim angažovanjem u poslovanju po najvišim standardima obezbijedili smo, ne samo za našu firmu, već i za sve naše saradnike da dobiju akreditovani sertifikat IGS London za prodaju sertifikovanog nakita UJW. Akreditovani sertifikat IGS London , osim što će krasiti prodajna mjesta, on će dati i pečat koji potvrđuje poslovanje firmi po najvišim standardima i izdvojiti ih iz velike ponude koja je prisutna na svim trżištima.
 
Kupovinom nakita  Unity Jewels World, osim što dobijate najveće garancije o autentičnosti proizvoda, sigurno uštedite novac jer osim najvećeg izbora  imamo i najniže cijene . 

 Copyright © Unity Jewels World 2020; Developed by Data Design